onsdag, juni 28, 2006

Fucking, dejlig by

Alle husker sikkert balladen om byen Snave i det sydfynske, som efter Sonofons reklarmer om Polle mistede utallige byskilte. I Østrig findes en lignende by, som siden Anden Verdenskrig, da englændere og amerikanere iklædt uniformer mødte dette byskilt, har mistet utallige skilte med dette navn.

Siden da har der været problemer med at have byskiltet stående i mere end en uge ad ganden. I sommerperioderne har det været svært at se skiltet, fordi det er en yndet souvenir. Sidenhen er det, ifølge Wikipedia (!), lykkedes at svejse skiltet fast til pælen, som er fastgjort en enorm betonklods. Om det hjælper, ved jeg ikke, men det er et sejt bynavn alligevel.

fredag, juni 23, 2006

stegeredskab til stærke orientalske retter

jeg administrerer en anden blog, hvor jeg på min tracker kunne konstatere at jeg havde haft en besøgende fra indien. det der imidlertid skaber den herlige krydsreference til 'sære bynavne' er dog byen hvor min besøgende kommer fra. informationerne er som følger:

Organization Bharti Broadband
Continent Asia
Country India
State / Region Maharashtra
City Pande

hvis nogen bloglæsere i den nærmeste fremtid planlægger en 'jeg-skal-til-asien-for-at-finde-mig-selv-og-eksperimentere-med-stoffer' tur til indien, vil 'sære bynavne' meget gerne have tilsendt et billede fra som helt sikkert er et besøg værd...

lørdag, juni 17, 2006

bynavne stiger til vejrs

Nu er bynavnebloggen på femtepladsen på googles resultatliste, når man søger på "Bynavne", og førstepladsen, når man søger på "Sære Bynavne".

Om der er noget positivt i det, kan jeg ikke sige, men det er da et skridt mod total verdensdominans.

fredag, juni 16, 2006

Vemb...... Hvem?

Vemb ligger en lille halv times kørsel syd for Lemvig og er et vigtigt bindeled, når man kommer i tog fra Lemvig, fordi man ofte lander her. Selv har jeg siddet i to timer på denne famøse station

Da min far var ung mødte han, i følge ham selv, nogle søde piger, som han hurtigt faldt i snak med. Han ville dog gerne vide, hvor de boede og spurgte derfor, hvor de skulle af. De svarede i kor "Vemb", men min stakkels far, som stammer fra Brørupegnen, anede ikke hvad det betød, da han troede de sagde "Hvem?". Pludselig rejste de sig og gik ud af toget, og min far så skiltet ved stationen Vemb og indså sin uvidenhed.

I øvrigt er man ikke for kvikke i Vemb, hvilket tydeligt ses på denne tegning/graffiti

tirsdag, juni 13, 2006

lugtende by


Som sagt var jeg en tur til Ribe, og som i så mange andre jyske landskaber var der også et bynavn, jeg stødte på, som krævede et fotografi.
Høm... En lugtende by, hovedsagligt bestående af grisepøller og kokasser. Ikke charmerende, men dog alligevel lyver byens navn ikke.
Tænk hvis byen kaldte sig lavendel, men i virkeligheden lugtede af høm. Det ville nok ikke være så godt vel?

onsdag, juni 07, 2006

Togtur til Ribe


Netop hjemvendt fra en eksotisk tur til min bedstemoder i Danmarks ældste by, Ribe, kan jeg nu fortælle mine erindringer fra togturen langs Vestkysten samt billeder af stationer langs denne jernbane.
DSB havde i tidernes morgen ikke forudset, at en ung mand ville tage billeder af deres usle valg af byer, hvor stationerne skulle ligge.
Fra stykket mellem Skjern og Esbjerg, kan vi vise billeder af stationsskiltene til de to klassikere, Lem og Tarm.
Og helt ærligt. Tarm er da ikke et navn at give en by.

tirsdag, juni 06, 2006

Mor, jeg vil ikke i Bur

Desværre er man tvunget til at køre i gennem Bur, hvis man skal fra Holstebro til Vemb ad den gamle hovedvej, der går gennem bl.a. Naur,
Det er aldrig sjovt at sidde i Bur, så hvis man vi undgå dette, bør man være frisk, så man ikke holder nogen pauser i denne by, med det uheldige navn.
Og til sønnike kan jeg kun sige.
"Bare rolig. Der er syv kilometer endnu"

mandag, juni 05, 2006

town of evil...

mange satanister ude i det danske sommerland går helt sikkert og glæder sig til i morgen d.6/6/06 (hvis altså satanister overhovedet er i stand til at udtrykke glæde...), hvor der skal ske en masse onde ting.
et af de steder hvor der nok kommer til at ske allermest, vil selvfølgelig være verdens ondeste by:



jeg har ladet mig fortælle at solens stråler aldrig har rørt jorden i sortelung city, og at alle ryger sorte cigaretter i tusindevis. ikke desto mindre skulle den mørkklædte lokalbefolkning være ganske venlig, og der er vidst også et godt tilbud på guldøl i den lokale brugs.