søndag, august 27, 2006

idom


jaja ja jaja
Idom, det lyder dumt ikke, men faktisk er idom, modi bagfra hvad det så end skulle betyde

onsdag, august 23, 2006

Tab og vind


Jeg tabte en masse tid, men fik Vind med på siden

Det er ikke let at finde byer

Siden jeg flyttede fra LEmvig har jeg haft sværere ved at tiltuske mig firmabilen. Derfor bliver siden nok også en smule sjældnere opdateret. I går lykkkedes det mig imidlertid at komme ud at køre, og jeg valgte at køre syd om byen. Det endte dog hurtigt med kaos. Halvvejs mellem Holstebro og Ringkøbing valgte jeg en tilfældig vej til venstre, og det skulle jeg aldrig have gjort.
I starten så vej fin nok ud, men pludselig var jeg midt i en plantage uden anelse om, hvor jeg var, og hvordan jeg var kommet derind. Een ting var i hvert fald sikkert. Det var ikke tilladt for andre end statskovsdistriktet at køre i denne skov, og jeg kunne ikke komme videre frem.
Derfor tonsede jeg rundt i et nærmere vilnis af grusstier. Tilgengæld fik jeg et billede af byen Vind, som kommer på bloggen senere i dag. Aldrig har jeg været så ræd for, at jeg aldrig skulle komme hjem fra skoven igen.

lørdag, august 12, 2006

Tilbage fra ferie og alt det andet, der holder en væk fra skærmen. Jeg er netop skiftet arbejdsplads, hvor der er mindre adgang til firmabil, men jeg kan sagtens skaffe bynavne alligevel


Træer har forskellige brændværdier. Birkildskiltet fortæller at brændeværdien her har 540 kg tørstof pr. kubikmeter. Et andet sted i landet findes en anden brændende by. Bøgild.

Skal du derimod bare brænde noget træ, kan du her se, hvad der brænder længst tid. Gran er godt optændingstræ, mens bøg varmer godt og lang til


Bøg 580
Eg 570
Ask 570
Elm 565
Birk 540
Ahorn 500
Bjergfyr 490
Pil 460
El 440
Skovfyr 430
Lind 420
Gran og poppel 370